TRAITEUR MIAMO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1066 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Traiteur Miamo. Meer weten? Ontdek meer

26 feb 2024 om 7:29 Het eten is verrukkelijk
16 feb 2024 om 20:09 Top geregeld
14 feb 2024 om 19:17 Heerlijk gegeten maar bezorging 35min te laat
10 feb 2024 om 22:00 Pizza was aan de zoute kanten bodem taai
9 feb 2024 om 8:22 Ik heb de pizza opgehaald. Altijd goede kwaliteit en deze keer ook weer!
5 feb 2024 om 8:24 Long delivery times and cold Pizza. It’s recommended to pick up the pizza.
4 feb 2024 om 21:31 Echt heel slecht. Besteld om 18:09, gekregen om 19:27. Na 1u gebeld waar me eten blijft, maar daar schoot ik niks mee op behalve een grote bek van de eigenaar (schreeuwend tegen het arme meisje dat opnam). Ik bestel hier NOOIT meer. Pizza was lauw.
3 feb 2024 om 21:19 Heerlijke tonijn pizza en lekkere tomaten soep. Perfect op temperatuur. De bezorger is een vriendelijke topper!
24 jan 2024 om 6:58 Lekker belegd maar de pizza deeg was wat droger en harder dan we normaal meemaken ( dit ging om de Shoarma pizza)
21 jan 2024 om 9:50 Een na laatste keer viel het wat tegen: brood zat er niet bij evenmin als de extra saus. Toch nog een keer daar besteld en dit keer zat de extra bolognese saus er wel bij en was heerlijk! Voor de zekerheid brood erbij besteld, dus nu hadden we er 2.
10 jan 2024 om 21:07 Toppers, perfect optijd , vriendelijke bezorger , heerlijk warm en super lekkere pizza !
23 dec 2023 om 22:16 Eten was er zoals vaker heel snel, erg lekker en helemaal warm! Wij zijn super tevreden!