TRAITEUR MIAMO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1086 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Traiteur Miamo. Meer weten? Ontdek meer

28 mei 2024 om 19:10 Pasta besteld. Was minimaal. Veel te duur voor een paar stukjes pasta. Contact opgenomen waarna er met enorm veel moeite nog een kleine portie was geleverd. Geen aanrader.
26 mei 2024 om 21:10 Erg lekker maar het duurde helaas heel lang.
23 mei 2024 om 8:36 mooi op tijd en het was weer lekker
14 mei 2024 om 21:05 Onze eerste kennismaking met Miamo. Heerlijke en kwalitatief goede pizza's, maar te groot voor onze magen. Wellicht ook een kleinere maat in het assortiment opnemen?! Wij hebben de pizza's afgehaald en deze waren zo goed als klaar toen wij aankwamen.
3 mei 2024 om 21:41 De tijd was exact wat we aangegeven hadden, maar het was (weer!) compleet verkeerd gegaan. Heel ander voorgerecht en de toppings zaten op de verkeerde pizza. Laten we het maar positief zien: deze keer zaten ze er in ieder geval wel bij.
29 apr 2024 om 15:18 Het duurde bijna 2 uur voor de pizza kwam, hij was heerlijk maar ik vond het wel erg lang duren
13 apr 2024 om 20:43 Wow, de beste pizzas OMG!
7 apr 2024 om 22:04 17.15 uur besteld 19.45 geleverd. Moeilijk bereikbaar. Na contact nog 20min geduurd voor dat werd bezorgt.
6 apr 2024 om 21:43 We hebben wederom lekker gegeten.
6 apr 2024 om 21:00 Eten is prima, niets op aan te merken. Bezorgtijd daarentegen wel. Ruim 90 minuten moeten wachten. Echt te lang
30 mrt 2024 om 22:11 Bezorging op tijd en vriendelijke man.eten was goed
24 mrt 2024 om 21:35 Eten is heerlijk en goed warm, ook de bezorger is vriendelijk en kwam snel.