TRAITEUR MIAMO

TRAITEUR MIAMO Echt Italiaans restaurant!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 873 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Traiteur Miamo. Meer weten? Ontdek meer

27 jun 2022 om 9:00 Carpaccio en vitello matig. Pizza wel goed
25 jun 2022 om 22:18 Bezorging was top! Ik had 19:00 aangevinkt en ze waren er 19:05 dus helemaal oké! De calzone pizza die ik had was opzich niet slecht maar veel te zout. Daarnaast vond ik hem erg vet. De tiramisu die ik had besteld was wel helemaal goed!
19 jun 2022 om 20:49 Top! Lekker gegeten en een super bezorger!
18 jun 2022 om 19:58 We bestellen regelmatig bij Miamo. Eten is prima, maar de bestelde extra kruidenboter wordt regelmatig vergeten.
17 jun 2022 om 22:53 Klasse
16 jun 2022 om 21:47 Lekkere pizza
6 jun 2022 om 20:39 We hadden een pizza shoarma en een pasta 4 kazen. De pasta was echt te kazig en weinig voor wat ik gewend ben dus niet opgegeten. Pizza smaakte goed! Lever tijd was super snel!
30 mei 2022 om 22:27 Snel en warm bezorgd. Niks op aan te merken. Smaak was prima.
29 mei 2022 om 3:06 Pasta carbonara was heerlijk… Lasagna was daarintegen smakeloos. Mijn vriendin heeft deze vroegtijdig weggegooid helaas.
28 mei 2022 om 11:26 Veel sneller dan gepland en goed warm. Prima gerecht.
26 mei 2022 om 21:46 Topp!! Goeie pizza’s